Selecteer een pagina
Beste volgers,
Dit is mijn eerste blog. Het is wel even wennen maar och het uitleggen is eigenlijk hetzelfde als een groep toespreken. Mijn eerste treden op het blogpad is een eerste kennismaking.
Ik zal blogs schrijven over integriteit. In hapklare brokken. Het werkschema is als volgt. Een inleiding: wat integriteit is en wat het niet is. Daarna: hoe krijg je als persoon integriteit tussen je oren. Waar moet je dus op letten. Wat moet je doen en wat moet je niet doen. Het derde en vierde blog gaat over (elkaar) aanspreken. Hoe doe je dat en waarom doe je dat. Een methode om tot gesprek te komen zal ik aanstippen. Waardoor je zelf er mee aan de slag kunt gaan. Het vijfde en zesde blog gaat over tegenspreken, het hoe en waarom en de toegepaste methode om invloed uit de (gaan) oefenen. Immers geen tegenspraak zonder invloed. De methode heet overigens de Roos van Leary.
Benieuwd geworden? Hou de facebookpagina van Integriteit in de Achterhoek in de gaten. Mocht je vragen of opmerkingen hebben? Neem gerust contact op. En je weet het is allemaal pro deo! Met integere groeten, Rein Annema Gepensioneerd Integriteitsmanager
LinkedIn
Share